1o Γυμνάσιο Ασπροπύργου

Who's Online

MOD_WHOSONLINE_WE_HAVE

Search

Πρόγνωση Καιρού

Ανακοίνωση για τις ηλεκτρονικές εγγραφές μαθητών στο Λύκειο της αρεσκείας τους

Αγαπητέ γονέα/κηδεμόνα, μαθητή/μαθήτρια του 1ου Γυμνασίου Ασπροπύργου 

Ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές εγγραφές των μαθητών-τρίων της Γ΄ Γυμνασίου στο Λύκειο της αρεσκείας τους (ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ) μέσω της διεύθυνσης https://e-eggrafes.minedu.gov.gr/#/ στο χρονικό διάστημα από 18/6/2021 έως και 2/7/2021.


Απορίες για το σύστημα e-eggrafes ΓΕΛ: 210 344 3911 και ΕΠΑΛ: 210 344 3913

Η ηλεκτρονική εγγραφή θα γίνει από τον κηδεμόνα με τους κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis), δηλαδή με τους κωδικούς υποβολής της φορολογικής δήλωσης του κηδεμόνα.
Μέσα στο χρονικό διάστημα έως την ημερομηνία λήξης της ηλεκτρονικής υποβολής (έως 2/7/2021) πρέπει να αποσταλεί η βεβαίωση της ηλεκτρονικής εγγραφής
• είτε στο email: email sxoleiou
• είτε να εκτυπωθεί και να κατατεθεί στον υπεύθυνο καθηγητή του τμήματος ή στον κ. Καμπόλη Ιωάννη.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ

Α. Σε περίπτωση που δεν συμφωνούν τα προσωπικά στοιχεία του κηδεμόνα του μαθητή (ΑποτυχίαΤαυτοποίησης Κηδεμόνα) κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής εγγραφής, θα πρέπει ο κηδεμόνας να μας αποστείλει στο email: email sxoleiou

1. Το ονοματεπώνυμο του κηδεμόνα (όπως αναφέρεται στο έντυπο Ε1 της φορολογικής δήλωσης) και
2. Την διεύθυνση κατοικίας του κηδεμόνα (όπως αναφέρεται στο έντυπο Ε1 της φορολογικής δήλωσης)


Μετά την διασταύρωση των στοιχείων θα λάβει μήνυμα στο email του ότι έχουν ολοκληρωθεί οι αλλαγές και μπορεί να προσπαθήσει ξανά προκειμένου να ολοκληρώσει την εγγραφή.

Β. Σε περίπτωση που δεν συμφωνούν τα προσωπικά στοιχεία του μαθητή (ΑποτυχίαΤαυτοποίησης μαθητή) κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής εγγραφής, τότε θα πρέπει να προσέξει τον Αριθμό Μητρώου και την Ημερομηνία Γέννησης του μαθητή. Αν δεν γνωρίζει τον Αριθμό Μητρώου του μαθητή μπορεί να το ζητήσει στο email: email sxoleiou

 

Συμβουλή

Παρακαλώ κάντε τις απαραίτητες ενέργειες τις πρώτες μέρες και μην τις αφήνετε για τελευταία στιγμή για να έχουμε το χρονικό περιθώριο να σας βοηθήσουμε. Θα μας εξυπηρετούσε αφάνταστα αν μας είχατε στείλει τις βεβαιώσεις εγγραφής μέχρι 28 Ιουνίου για να τις στείλουμε μαζί με τα απολυτήρια των παιδιών σας στο αντίστοιχο Λύκειο.
Υπάρχουν υπεύθυνοι τμημάτων που πήραν μετάθεση και πρέπει να παρουσιαστούν στο τέλος του μήνα στα νέα τους σχολεία.
Όσοι κηδεμόνες το προηγούμενο σχολικό έτος άφησαν τις εγγραφές των παιδιών τους για τελευταία στιγμή ταλαιπωρήθηκαν αφάνταστα καθώς το σύστημα λόγω βλάβης τις διέγραψε και έπρεπε να τις ξανακάνουν.


Μετά τιμής
Καμπόλης Ιωάννης

Facebook like button