1o Γυμνάσιο Ασπροπύργου

Who's Online

MOD_WHOSONLINE_WE_HAVE

Search

Πρόγνωση Καιρού

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Στο πλαίσιο του  επετειακού εορτασμού  της  συμπλήρωσης 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και ως συνέχεια της διαδικτυακής  επετειακής εορτής της 25ης Μαρτίου που έλαβε χώρα στο σχολείο μας καθώς και των πολιτιστικών δράσεων του Σχολείου μας, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συνάντηση μεταξύ του σχολείου μας και του 1ου Γυμνασίου  Ελευσίνας. Η διαδικτυακή συνάντηση έγινε στις 6 Απριλίου  και ώρα 21:00 .

Το Θέμα της ήταν: «ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ». Τίτλος του ψηφιακού περιοδικού :  «1821 , Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ». Η παρουσίαση του περιοδικού έγινε από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ελευσίνας.

Αφορμή για την εκδοση του περιοδικού είναι  το πρόγραμμα : «Ιατροφαρμακευτική προσέγγιση και γυναικεία φιγούρα», το οποίο  εκπονείται από τις καθηγήτριες : Ζώτου Σοφία (ΠΕ06) και Ξανθοπούλου Πέπη (ΠΕ02) για το 1ο Γυμνάσιο Ελευσίνας.

Συντονίστριες της ομιλίας : Κανέλλη Δάφνη, Ζώτου Σοφία, Ξανθοπούλου Πέπη.

Στην συνεδρίαση συμμετείχαν  μαθητές και των δύο σχολείων αντίστοιχα  καθώς και οι  καθηγητές του σχολείου μας : Δημαγγέλου Έφη, Κωνσταντόπουλος Ιωάννης, Γκριτζαλιώτη Αικατερίνη  και  Καραθανάση Γεωργία.

Ο σύνδεσμος του αξιόλογου περιοδικού είναι ο ακόλουθος: 

https://elefsina1stjuniorh.wixsite.com/website

Facebook like button