1o Γυμνάσιο Ασπροπύργου

Who's Online

MOD_WHOSONLINE_WE_HAVE

Search

Πρόγνωση Καιρού

Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΤΑΙ!

Στόχος του σχολείου και, κυρίως της ομάδας της βιβλιοθήκης, είναι ο εμπλουτισμός και ο εκσυγχρονισμός της βιβλιοθήκης, ώστε μέσα από δράσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα να διαμορφωθούν νεαροί, και αργότερα ενήλικοι, αναγνώστες με άποψη, με κριτική σκέψη και φαντασία.
Στην κατεύθυνση αυτή βοηθός μας είναι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας. Μία πρωτοβουλία του Συλλόγου ήταν η επικοινωνία με την εταιρεία Εcoreset, που εδρεύει στον Ασπρόπυργο και η εξασφάλιση μίας σημαντικής δωρεάς, μίας τηλεόρασης 55΄ ιντσών με τη βάση της για τη σχολική μας βιβλιοθήκη.
Η διευθύντρια, κα Ντάρα Μαργαρίτα, ο Σύλλογος των διδασκόντων, η υπεύθυνη της βιβλιοθήκης, κα Βρούβα Ευαγγελία, η υπεύθυνη του προγράμματος, κα Αλέξη Βασιλική, και οι μαθητές του σχολείου μας ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και την εταιρεία Ecoreset για την ευγενική και πολύ σημαντική προσφορά!
Ο νέος μας τεχνολογικός εξοπλισμός θα εκσυγχρονίσει τη βιβλιοθήκη μας και θα συμβάλλει στην υλοποίηση νέων, δημιουργικών δράσεων.

                                                              TV