1o Γυμνάσιο Ασπροπύργου

Who's Online

MOD_WHOSONLINE_WE_HAVE

Search

Πρόγνωση Καιρού

Ανακοίνωση έναρξης μαθημάτων

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Επισήμως η λήξη της προθεσμίας για τη δημιουργία λογαριασμών στο ΠΣΔ για τους μαθητές είναι η 30η Μαρτίου 2020. Από την Τρίτη 31 Μαρτίου 2020 ξεκινούν τα μαθήματα.

Οι κωδικοί που έχετε δημιουργήσει στο ΠΣΔ (Όνομα χρήστη και Κωδικός πρόσβασης) είναι για να εισέλθουν οι μαθητές/τριες στο webmail.sch.gr (Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μαθητών/τριών) και στο eclass.sch.gr (εκπαιδευτική πλατφόρμα).

Η καθημερινή είσοδος των μαθητών/τριών στο Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο webmail.sch.gr είναι απαραίτητη ώστε να λαμβάνουν οδηγίες για τη μελέτη τους, για τις εργασίες που θα τους ανατεθούν αλλά και για την αποστολή αυτών στους καθηγητές τους. Σας παρακαλούμε θερμά να παρακολουθείτε καθημερινά τις ανακοινώσεις του σχολείου μέσα από τη σελίδα μας http://1gym-asprop.att.sch.gr/

Διαβάστε οδηγίες για τη χρήση του webmail από κινητό και υπολογιστή  και  οδηγίες για τη χρήση της Ηλεκτρονικής τάξης eclass.

Παρατηρούνται καθυστερήσεις στις συνδέσεις των μαθητών στο ΠΣΔ. Προσπαθήστε ώρες με μικρό φόρτο εργασίας (π.χ. νωρίς το πρωί).

Η ομάδα εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης

Μπακρισιώρης Νικόλαος

Σιαμπαλιώτη Γεωργία

Καμπόλης Ιωάννης