1o Γυμνάσιο Ασπροπύργου

Who's Online

MOD_WHOSONLINE_WE_HAVE

Search

Πρόγνωση Καιρού

Οδηγίες έναρξης εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης

Αγαπητέ γονέα/κηδεμόνα μαθητή/μαθήτριας του 1ου Γυμνασίου Ασπροπύργου

Λόγω της διακοπής των μαθημάτων, οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, προκειμένου να βρίσκονται κοντά στους μαθητές τους, ξεκινούν την προσπάθεια της από απόσταση εκπαίδευσής τους. Σκοπός της δεν είναι η απόκτηση νέων γνώσεων αλλά η διατήρηση της επαφής των μαθητών με το εκάστοτε γνωστικό αντικείμενο.

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας έχουν αναρτήσει μαθήματα και εργασίες στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

Οι ενέργειες που πρέπει να κάνουν για να μπορούν να έρθουν σε επαφή οι μαθητές με τις παραπάνω πληροφορίες είναι οι ακόλουθες:

  1. Εισέρχονται στην ιστοσελίδα. https://eclass.sch.gr/
  2. Ακολουθούν την διαδρομή Αναζήτηση μαθημάτων àΝομός Αττικής – Δυτ. Αττική àΔευτεροβάθμια εκπαίδευσηà 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΣΠΡΟΠΎΡΓΟΥ.
  3. Επιλέγουν τα μαθήματα που αφορούν τις τάξεις τους, εφόσον έχουν ανοικτή πρόσβαση (ανοικτό λουκέτο) και μπορούν να έρθουν σε επαφή με τις εκάστοτε πληροφορίες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: εδώ θα βρείτε αναλυτικές εικονογραφημένες οδηγίες για την ηλεκτρονική τάξη (eclass) .

  1. Αν το μάθημα δεν έχει ανοικτή πρόσβαση (κλειστό λουκέτο) ή χρειάζεται να ανεβάσουν εργασίες τότε οι μαθητές πρέπει να συνδεθούν με τον λογαριασμό του Πανελλήνιου σχολικού Δικτύου. Για να αποκτήσουν λογαριασμό στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, ακολουθούν την παρακάτω διαδικασία:
    1. Οι κηδεμόνες επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.sch.gr
    2. Επιλέγουν ΕΓΓΡΑΦΗ (πάνω δεξιά) --> Εγγραφή μαθητών --> Ας ξεκινήσουμε --> Συμπληρώστε τα προσωπικά στοιχεία του μαθητή (τον αριθμό μητρώου θα τον βρείτε στον έλεγχο επίδοσης του μαθητή) --> κάνετε κλικ στο πλαίσιο αποδοχής των όρων -->Υποβολή
    3. Ο λογαριασμός δημιουργήθηκε (εκτυπώστε τα στοιχεία του)

Καλή επιτυχία στις προσπάθειές σας και υγεία στις οικογένειές σας

Η ομάδα εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης

Μπακρισιώρης Νικόλαος

Καμπόλης Ιωάννης

Σιαμπαλιώτη Γεωργία